Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην παλιά Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στη θέση Μαραμαθά, όταν δύο ΙΧ συγκρούστηκαν σφοδρά.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του korinthostv.gr, από το τροχαίο, τραυματίστηκαν δύο άτομα ανάμεσά τους και ένα ανήλικο παιδί, ενώ υπέκυψε στα τραύματά του ο 80χρονος οδηγός.
Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κορίνθου για να απεγκλωβιστεί ένα άτομο από το ΙΧ, όπου επέβαιναν παππούς, γιαγιά και το εγγονάκι τους. Το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ η 71χρονη νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο στην Κόρινθο:
«Χθες (31.3.2025) το μεσημέρι, στο 82 ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 80χρονος ημεδαπός και επέβαινε 71χρονη ημεδαπή και ανήλικος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 80χρονου ημεδαπού, της 71χρονης ημεδαπής και του ανήλικου. Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου λίγο αργότερα ο 80χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου».
Δείτε εικόνες και βίντεο από το τροχαίο στην Κόρινθο:











Φωτογραφίες: INTIMENEWS