Μόλις 35 ετών ήταν ο αστυνομικός που σκοτώθηκε με τη μοτοσικλέτα του τα ξημερώματα της Τρίτης (1/4) στον Κηφισό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν νωρίτερα γνωστές για το δυστύχημα, ο 35χρονος Παναγιώτης φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο ύψος της Νέας Κηφισιάς, με συνέπεια αυτή να εκτραπεί της πορείας της, να ανατραπεί στο οδόστρωμα και να καταλήξει στις προστατευτικές μπάρες.
Ο νεαρός αστυνομικός πήγαινε στην υπηρεσία του
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο νεαρός αστυνομικός υπηρετούσε στην Άμεση Δράση και κατευθυνόταν προς την υπηρεσία του. Ήταν πατέρας ενός παιδιού, ενώ η γυναίκα του περιμένει το δεύτερο παιδί τους.
Ο 35χρονος φορούσε κράνος, ωστόσο η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας, οι οποίες διενεργούν προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.