Θεσσαλονίκη: 33χρονος προσπάθησε να ανέβει σε εν κινήσει τρένο και ακρωτηριάστηκε - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: 33χρονος προσπάθησε να ανέβει σε εν κινήσει τρένο και ακρωτηριάστηκε

Τρένο χτύπησε 33χρονο στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία: StatusFM
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 33χρονος άνδρας, όταν επιχείρησε να επιβιβαστεί σε εν κινήσει τρένο, στην περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το StatusFM, το συμβάν έγινε περίπου στις 09:00 πλησίον της Γ’ εισόδου της ΒΙΠΕ Σίνδου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος εργαζόμενος φέρεται να προσπάθησε να ανέβει στο τρένο ενώ αυτό ήταν εν κινήσει. Ο άνδρας δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να το τρένο να τον χτυπήσει.

Θεσσαλονίκη: Διακομίστηκε στο «Παπαγεωργίου» ο 33χρονος

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας, που σύμφωνα με το StatusFM ακρωτηριάστηκε, διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη τρένο Σίνδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ