Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 46χρονος οδηγός ταξί που έκλεψε τσάντα 57χρονου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 46χρονος οδηγός ταξί που έκλεψε τσάντα 57χρονου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Αεροδρόμιο «Μακεδονία» / Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες σε έναν 46χρονο οδηγό ταξί πέρασαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να έκλεψε μία τσάντα πλάτης ενός 57χρονου επιβάτη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thestival.gr, εξιχνιάστηκε έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, υπόθεση κλοπής που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Πώς έγινε το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω, απογευματινές ώρες χθες (19/3) αφαίρεσε από χώρο του αεροδρομίου, μία τσάντα πλάτης ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού, η οποία περιείχε δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα πορτοφόλι με 169 δολάρια Αμερικής και ζευγάρι ασύρματων ακουστικών.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μετέφερε άμεσα τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών – επισκευής κινητών τηλεφώνων στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, με σκοπό το ξεκλείδωμα και αναβάθμισή αυτών, ενώ το πορτοφόλι με τα χρήματα και τα ακουστικά τα εναπόθεσε σε διάφορα σημεία του οχήματός του.

Το σύνολο των κλοπιμαίων, αφού κατασχέθηκαν από την επιληφθείσα Υπηρεσία, αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη Σύλληψη οδηγός ταξί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ