Θεσσαλονίκη: Ληστεία τα ξημερώματα σε βενζινάδικο στη Σταυρούπολη -Απείλησαν με μαχαίρι τον υπάλληλο - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Ληστεία τα ξημερώματα σε βενζινάδικο στη Σταυρούπολη -Απείλησαν με μαχαίρι τον υπάλληλο

Σέρρες, περιπολικό
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/4) σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Γύρω στη 01:40 δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους μπούκαραν στο πρατήριο επί της οδού Λαγκαδά και απειλώντας με μαχαίρι τον υπάλληλο, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από το ταμείο και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που αφαίρεσαν ανέρχεται σε 200 με 300 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη ληστεία βενζινάδικο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ