Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν 66 ευρώ από παγκάρι σε παρεκκλήσι - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν 66 ευρώ από παγκάρι σε παρεκκλήσι

Κεριά σε μανουάλι εκκλησίας
Κεριά σε μανουάλι εκκλησίας - Φωτογραφία αρχείου: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκλεψαν το παγκάρι από παρεκκλήσι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο εκκλησίας στη Γερακαρού, στον δήμο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και συνελήφθησαν.

Πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 15χρονο, οι οποίοι έκλεψαν 66,70 ευρώ από το παγκάρι αλλά συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: O 22χρονος εισήλθε στο εσωτερικό του ναού από το καμπαναριό

Οι νεαροί συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά και όπως προέκυψε ο 22χρονος εισήλθε στο εσωτερικό του ναού από το καμπαναριό ενώ ο ανήλικος παρέμεινε στο καμπαναριό και όταν ήχησε συναγερμός τράπηκαν σε φυγή και οι δύο.

Στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει από το παγκάρι το οποίο και επιστράφηκε στον ιερέα της εκκλησίας, ένας μεταλλικός λοστός, φακός και σάκος.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Καλλινδοίων για κλοπή κατά συναυτουργία και απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη παγκάρι Εκκλησία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ