Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 44χρονος που έβριζε και έκανε ανήθικες προτάσεις σε γειτόνισσα του -«Είχα εμμονή» - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 44χρονος που έβριζε και έκανε ανήθικες προτάσεις σε γειτόνισσα του -«Είχα εμμονή»

Σκιά γυναίκας
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε ένας 44χρονος στη Θεσσαλονίκη που είχε εμμονή με γειτόνισσά του, καθώς τον κατήγγειλε ότι της έκανε ανήθικες προτάσεις και διέδιδε φήμες για εκείνη.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ' εξακολούθηση, καθώς και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ το δικαστήριο τού επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών, την οποία μετέτρεψε προς δέκα ευρώ την ημέρα.

«Ήταν αφόρητα πιεστικός, έβαλα κάμερες γιατί φοβόμουν για τη ζωή μου», κατέθεσε η 51χρονη

Καταθέτοντας στο δικαστήριο η γυναίκα υποστήριξε τα εξής: «Ήταν αφόρητα πιεστικός και έχει εμμονή μαζί μου. Με έβριζε και με υποτιμούσε συνεχώς. Έλεγε ότι συνευρίσκομαι ερωτικά με πολλούς άνδρες ταυτόχρονα».

Όπως ανέφερε η καταγγέλλουσα, αναγκάστηκε να τοποθετήσει κάμερα στην εξώπορτα του σπιτιού της, επειδή φοβόταν για τη ζωή της.

«Έβαλα την κάμερα και την επόμενη μέρα ήρθε τέσσερις φορές έξω από την πόρτα μου και χτυπούσε το κουδούνι. Το βράδυ προκάλεσε φθορές έξω από το διαμέρισμα και έβαψε με μαύρο σπρέι την κλειδαριά», είπε.

«Έχασα τον έλεγχο επειδή την ήθελα», υποστήριξε ο 44χρονος

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε μέρος των πράξεών του, τονίζοντας ότι από παιδί έχει κόλλημα με τη γυναίκα.

«Έχασα τον έλεγχο επειδή την ήθελα», παραδέχτηκε, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ