Συνελήφθη 20χρονος στους Αγίους Αναργύρους για ασέλγεια σε νήπιο -Χειροπέδες και σε συνεργό του - iefimerida.gr

Συνελήφθη 20χρονος στους Αγίους Αναργύρους για ασέλγεια σε νήπιο -Χειροπέδες και σε συνεργό του

Κρήτη, κοριτσάκι
© Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 20χρονος για ασέλγεια σε βάρος νηπίου, έξω από νηπιαγωγείο στους Αγίους Αναργύρους.

Παράλληλα, συνελήφθη κι ένας 24χρονος ως συνεργός του φερόμενου ως δράστη, που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη βία.

Πώς φέρεται να παρενόχλησε το παιδί ο 20χρονος -Ενημέρωσαν την Αστυνομία εκπαιδευτικοί

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι δύο κατηγορούμενοι κινούνταν κοντά σε σχολική δομή, και κατά τις ώρες των διαλειμμάτων, ο 20χρονος που στεκόταν πίσω από τα κάγκελα της περίφραξης, προσέγγισε νήπιο κοριτσάκι και βάζοντας τα χέρια του μέσα από αυτά, προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος του.

Το συμβάν έγινε άμεσα αντιληπτό από τις εκπαιδευτικούς που κάλεσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και έπειτα από ταυτόχρονη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων εντοπίστηκε ο 24χρονος και οδηγήθηκε στο τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίων Αναργύρων, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Στο πλαίσιο ενδελεχούς έρευνας και αξιοποίησης στοιχείων ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της υπηρεσίας ο 20χρονος, ως δράστης των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ