Νέα αναβολή δόθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης Λιγνάδη.
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ανέβαλε για τρίτη συνεχή φορά τη δίκη του σκηνοθέτη-ηθοποιού για τις 10 Νοεμβρίου 2025, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου του κατηγορούμενου.
Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου μετά από έφεση έχει παραπεμφθεί στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου για την κατηγορία του βιασμού σε βάρος τριών ανήλικων. Σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί για δύο βιασμούς σε κάθειρξη 12 ετών και έχει αφεθεί ελεύθερος καθώς η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Μέχρι πρότινος τον Δημήτρης Λιγνάδης υπερασπιζόταν ο Αλέξης Κούγιας. Όμως, μετά το θάνατο του ποινικολόγου την υπεράσπιση του ηθοποιού ανέλαβε άλλο δικηγορικό γραφείο. Λόγω κωλύματος που προβλήθηκε στο δικαστήριο, η έδρα προχώρησε σε αναβολή.