Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αθηναίων για την επερχόμενη κακοκαιρία - iefimerida.gr

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αθηναίων για την επερχόμενη κακοκαιρία

Βροχερή ημέρα στην Αθήνα (εικόνα αρχείου)
Βροχερή ημέρα στην Αθήνα (εικόνα αρχείου)/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη ετοιμότητα δηλώνει ο δήμος Αθηναίων, λόγω του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, αλλά και της πιθανότητας να προκληθούν πλημμυρικά φαινόμενα.

Για το λόγο αυτό έχει τεθεί σε επιφυλακή η Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, ώστε να επέμβει άμεσα όπου χρειαστεί με μηχανήματα έργου, καθώς και δύο συνεργεία απάντλησης υδάτων. Το πρώτο βρίσκεται στον λόφο του Λυκαβηττού (μαζί με μηχάνημα έργου) και το δεύτερο στην 4η Δημοτική Κοινότητα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αίμωνος & Αντιγόνης, προκειμένου να καλυφθεί όποια ανάγκη προκύψει γενικότερα στον Κολωνό.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο Αθηναίων, καλώντας την 24ωρη γραμμή επικοινωνίας 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο) ή μέσω της δωρεάν εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, Novoville.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ