Την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητεί η 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών Χριστίνα Σαλάππα από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.
Πρόκειται για ένα κομβικό αίτημα, καθώς οι Αρχές εκτιμούν ότι από τις τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επικοινωνίες της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο ενδεχομένως να δοθούν απαντήσεις για την ουσία κεταμίνη που κατηγορείται ότι έδωσε στην 9χρονη Τζωρτζίνα.
8 κινητά έχουν κατασχεθεί από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου
Οκτώ κινητά τηλέφωνα έχουν κατασχεθεί από το σπίτι της 33χρονης στην Πάτρα και μόλις το δικαστικό συμβούλιο ανάψει το «πράσινο φως» θα μπουν στο μικροσκόπιο των ερευνών.
Στόχος είναι να διαπιστωθεί εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε μέσω διαδικτύου πληροφορίες ή τρόπους προμήθειας της κεταμίνης ή άλλων τοξικών ουσιών, πόσο καιρό πριν έψαχνε και με ποιους ήρθε σε επαφή για να λάβει την ουσία. Οτιδήποτε άλλο κριθεί ύποπτο ως προς τις αναζητήσεις ή τα πρόσωπα με τα οποία επικοινωνούσε η κατηγορούμενη θα αξιολογηθεί, καθώς η έρευνα της ανακρίτριας είναι ανοιχτή προς πάσα κατεύθυνση αναφορικά με το θάνατο της Τζωρτζίνας.
Εν αναμονή των καταθέσεων από γιατρούς και νοσηλευτές
Άμεσα αναμένεται να κληθούν από την ανακρίτρια να καταθέσουν ως μάρτυρες οι γιατροί και νοσηλευτές όχι μόνο από το Νοσοκομείο Παίδων, αλλά και από το Ωνάσειο και από το Καραμανδάνειο της Πάτρας, όπου είχε νοσηλευθεί η Τζωρτζίνα.
Παράλληλα, θα κληθούν να καταθέσουν πρόσωπα από το συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου και ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.
Πάντως, ο Μάνος Δασκαλάκης, σε νέες του δηλώσεις, «αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τονίζοντας πως «δεν υπήρχε κεταμίνη στο Παίδων, μόνο αυτή ήταν στο δωμάτιο».