Πάτρα: Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι 3 συλληφθέντες για το δυστύχημα στο λιμάνι με θύμα την 47χρονη [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάτρα: Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι 3 συλληφθέντες για το δυστύχημα στο λιμάνι με θύμα την 47χρονη [βίντεο]

Στον ανακριτή οι 3 συλληφθέντες για το δυστύχημα στο λιμάνι στην Πάτρα με θύμα την 47χρονη
Στον ανακριτή οι 3 συλληφθέντες για το δυστύχημα στο λιμάνι στην Πάτρα με θύμα την 47χρονη / apohxos.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ανακριτή οδηγούνται αυτή την ώρα οι τρεις συλληφθέντες για το δυστύχημα στο λιμάνι της Πάτρας, με θύμα την 47χρονη ναυτικό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του apohxos.gr, δικαιοσύνη για τον τραγικό θάνατο της 47χρονης Παναγιώτας Κονδύλη ζητούν η μητέρα και ο αδερφός της, μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε κατά την εκφόρτωση πλοίου από την Ιταλία στο λιμάνι της Πάτρας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την οικογένεια, η άτυχη ναυτικός παρασύρθηκε θανάσιμα από φορτηγό, την ώρα που κατέβαινε πεζή από τον καταπέλτη για να παραλάβει το όχημά της και να επιστρέψει στο σπίτι.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του πλοίου, το οποίο αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού -ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους- δεν είχε οπτική επαφή με το σημείο όπου βρισκόταν η ναυτικός, κάτι που φέρεται να αποτυπώνεται και στα σχετικά βίντεο. Σε βάρος του ασκήθηκε πλημμεληματική δίωξη, ενώ πιο βαριές -σε βαθμό κακουργήματος- είναι οι διώξεις που αντιμετωπίζουν ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και ο υπεύθυνος εκφόρτωσης.

Σήμερα η κηδεία της 47χρονης

Το τελευταίο αντίο στην 47χρονη, από το Ίσωμα Τριταίας, που είχε πιάσει δουλειά ως ναυτικός το επιβατηγό-οχηματαγωγό Klaudia σημαίας Ιταλίας πριν από περίπου ένα χρόνο, θα πουν σήμερα οι συγγενείς και φίλοι της στο Α’ Δημοτικο Νεκροταφείο Πατρών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε εικόνες και βίντεο στην Πάτρα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ