Σε χειρουργείο θα υποβληθεί ο 28χρονος αστυνομικός της Τροχαίας ο οποίος τραυματίστηκε, τα ξημερώματα, όταν μεθυσμένος οδηγός διέφυγε από μπλόκο για αλκοτέστ στην πλατεία Ομονοίας.
Ο άνδρας της ΟΕΠΤΑ υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο, αφού ο 24χρονος οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει ανέπτυξε ταχύτητα και του πάτησε το πόδι. Η απίστευτη σύμπτωση είναι ότι ο 28χρονος αστυνομικός είναι ο ίδιος τον οποίο παραλίγο να παρασύρει ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας την περασμένη Δευτέρα.
Ομόνοια: Συνελήφθη ο 24χρονος οδηγός
Ο 24χρονος οδηγός συνελήφθη μετά από καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας, αφού προσπάθησε να αποφύγει έλεγχο για αλκοτέστ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν ελέγχους για αλκοόλ στην πλατεία Ομονοίας έκαναν σήμα σε 24χρονο οδηγό ΙΧ να σταματήσει. Αυτός όμως δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, παρασύροντας έναν αστυνομικό, που υπέστη κάταγμα στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη, με τους αστυνομικούς να ακινητοποιούν τον οδηγό στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Δομοκού.
Ο 24χρονος βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.