Αγιωργίτικο, τρυγητός, αμπέλια, αμπελουργοί, οινοποιεία, παραδόσεις, ήθη και έθιμα, όλα συνταιριάζονται και δημιουργούν τις Μεγάλες μέρες της Νεμέας, στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου.
Από τη μια ο κόσμος του κρασιού είναι εκεί κάθε χρόνο μυρίζει, γεύεται και ζυμώνεται θα έλεγε κανείς, και από την άλλη οι οινοποιοί, τα οινοποιεία και οι άνθρωποι τους τιμούν και αποτυπώνουν από τη δική τους σκοπιά ο καθένας τον εορτασμό των μεγάλων ημερών.
Οι Νεμεάτισες μαγείρισσες μπαίνουν στις κουζίνες το Σαββατοκύριακο των Μεγάλων ημερών και με την καθοδήγηση της καταξιωμένης σεφ Κωνσταντίνας Φάκλαρη σας υπόσχονται ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες.
Αγιωργίτικο και γαστρονομία πάνε μαζί. Τα 17 Χωριά, το οινικό εστιατόριο της Νεμέας με όλη την μπριγκάντα του εμπνέεται και δίνει το στίγμα του με 17 πιάτα και προτάσεις με σπάνιες και παλιές εσοδείες από το κελάρι του.
Ας ευχηθούμε όλοι μαζί, καλό τρυγητό και καλές εσοδείες!