O Λευτέρης Λαζάρου κάνει αυτό που ξέρει καλά, μαγειρεύει με φρέσκες πρώτες ύλες και μυρωδιά θάλασσας.
Εν μέσω lockdown αποφάσισε να επικοινωνήσει με το κοινό του μέσω των σόσιαλ μίντια, με καθημερινές εκπομπές μαγειρικής και μυστικά που θα μοιράζεται με επίδοξους μάγειρες.
Για αυτό το λόγο ο Λευτέρης Λαζάρου ανοίγει από σήμερα κανάλι στο youtube μα καθημερινή παρουσία, κάτι που όπως αναφέρει σκεφτότανε από το καλοκαίρι «Φίλες και φίλοι, απ’ το καλοκαίρι ήδη, «μαγείρευα» ένα νέο τρόπο για να επικοινωνήσω μαζί σας. Αποφάσισα λοιπόν να σας δείξω τις συνταγές μου μέσα από τα social media & το youtube. Στόχος μου να ανταποκριθώ σε αυτό που μου έχετε ζητήσει-να μαγειρέψω για εσάς και να σας μεταδώσω τις γνώσεις μου». Πάμε να μαγειρέψουμε παρέα, το σύνθημά του. Δείτε το βίντεο
Λαζάρου: Η φροντίδα για τους ανθρώπους κι ένα τραπέζι με ωραίες γεύσεις μας ενώνει
«Βρισκόμαστε και πάλι σε απόσταση» αναφέρει σχετικά με το κλείσιμο της εστίασης ο Λευτέρης Λαζάρου. «Όμως, θα έρθουμε πιο κοντά, γιατί η αγάπη για τη μαγειρική, η φροντίδα για τους ανθρώπους κι ένα τραπέζι με ωραίες γεύσεις μας ενώνει. Είναι μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου με αγάπη, μεράκι κι ελπίζω να σας κρατήσει καλή παρέα. Σας περιμένω να μαγειρέψουμε από 12 Νοεμβρίου "Με το μάτι γαρίδα", εγώ από την κουζίνα μου κι εσείς από το σπίτι σας. Καλή μας όρεξη!»
Μπαρμπούνια με αβοκάντο είναι η πρώτη συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου. «Την παρουσίαση της πρώτης μου συνταγής "Μπαρμπούνια με πουρέ αβοκάντο-μπρόκολο" θα τη δείξω βήμα-βήμα και είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσει πολύ και θα τη μαγειρέψετε στο σπίτι» αναφέρει ο Λευτέρης Λαζάρου. Δείτε το βίντεο.
Δείτε τις συνταγές του Λευτέρη Λαζάρου στο youtube, στο facebook και στο instagram.
- Οι ειδήσεις live
- 5+1 συγκλονιστικές αεροφωτογραφίες μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO -Κόβουν την ανάσα
- Η τρυφερή φωτογραφία του Γιάννη Ζουγανέλη με την κόρη του από το '80 -Πιτσιρίκα, με κοντό, μαύρο μαλλί [εικόνα]
- Ο γρίφος με το παγωμένο τσάι -Μπορείς να βρεις τη λύση στο μυστήριο;