Λασίθι: Άνδρας έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας και έχασε τη ζωή του - iefimerida.gr

Λασίθι: Άνδρας έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας και έχασε τη ζωή του

Ασθενοφόρο
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στον Άγιο Νικόλαο, στο Λασίθι, με έναν 66χρονο να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, ο 66χρονος, μόνιμος κάτοικος Αγίου Νικολάου, έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.

Η ΕΛΑΣ διερευνά τις συνθήκες θανάτου του 66χρονου στο Λασίθι

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά, αφού τραυματίστηκε θανάσιμα από την πτώση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 66χρονος βρέθηκε στο κενό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λασίθι άνδρας πολυκατοικία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ