Ένα περιστατικό που θυμίζει ταινία θρίλερ φαίνεται πώς εξελίχθηκε στη Λάρισα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε παρέα ανηλίκων.
Σύμφωνα με το onlarisa, όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν οι ανήλικοι, ένας 16 και δύο 17 ετών, διέσχιζαν την οδό Κραννώνος. Τότε, όπως κατήγγειλαν στις Αρχές οι νεαροί, ένας άνδρας που δεν γνώριζαν βγήκε από το αυτοκίνητό του, έβγαλε ένα τσεκούρι από το πορτ μπαγκάζ και τους επιτέθηκε, κρατώντας το ανάποδα.
Τραυματίστηκε ελαφρά στο στήθος ο 16χρονος
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκε ελαφρά στο στήθος ο 16χρονος, όταν δέχτηκε χτύπημα από την ξύλινη λαβή του τσεκουριού.
Ενεργείται προανάκριση, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για το περιστατικό που καταγγέλθηκε από τους τρεις ανήλικους.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο