Κρήτη: Συνελήφθη άνδρας που δεν φρόντιζε τον σκύλο του - iefimerida.gr

Κρήτη: Συνελήφθη άνδρας που δεν φρόντιζε τον σκύλο του

σκυλιά
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ΑΡΧΕΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η αστυνομία στην Κρήτη, ο οποίος δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας ζώου συντροφιάς και συγκεκριμένα του σκύλου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες το απόγευμα άντρες της αστυνομίας κατά τη διάρκεια ελέγχου σε περιοχή του δήμου Σητείας διαπίστωσαν πως ένας 67χρονος είχε δεμένο το σκύλο του έξω χωρίς σκυλόσπιτο με αλυσίδα η οποία δεν του επέτρεπε να κινείται.

Την ίδια ώρα δεν ήταν ενημερωμένα τα κτηνιατρικά του έγγραφα. Οι αρχές του βεβαίωσαν το διοικητικό πρόστιμο και τον συνέλαβαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ