Κακοκαιρία: «Έρχεται νέο κύμα με ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο», προειδοποιεί ο Τσατραφύλλιας - iefimerida.gr

Κακοκαιρία: «Έρχεται νέο κύμα με ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο», προειδοποιεί ο Τσατραφύλλιας

ΙΧ στην Κεφαλονιά «θάφτηκε» κάτω από τις πέτρες οι οποίες μεταφέρθηκαν από την κακοκαιρία
Αυτοκίνητο στην Κεφαλονιά «θάφτηκε» κάτω από πέτρες που μεταφέρθηκαν από την κακοκαιρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ανάρτηση στα social media προέβη ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, με αφορμή την κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη κυρίως στη δυτική Ελλάδα.

Όπως αναφέρει ο κ. Τσατραφύλλιας, το επόμενο 48ωρο ένα νέο κύμα με ισχυρές καταιγίδες θα «χτυπήσει» τη δυτική Ελλάδα, ενώ ανέφερε τις περιοχές οι οποίες θα επηρεαστούν.

Στην ανάρτησή του για την κακοκαιρία, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρει:

«"Άλλο ένα κύμα με ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο στη δυτική Ελλάδα…"
⚠️Αυτό θα εκδηλωθεί από το Σάββατο το βράδυ μέχρι την Κυριακή το πρωί, κυρίως σε Ιόνιο ,δυτική Στερεά, και Πελοπόννησο.
❎Επειδή δεν αποκλείεται τα ύψη βροχής να είναι μεγάλα (30-40 τόνοι ανά στρέμμα) σε λίγες ώρες ,μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι κάτοικοι κυρίως στην Κεφαλονιά όπου υπάρχουν ήδη κορεσμένα εδάφη και ευάλωτες περιοχές.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ