Ηράκλειο: Συνελήφθη 33χρονος που φέρεται να εξέδιδε την 19χρονη σύντροφό του - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Συνελήφθη 33χρονος που φέρεται να εξέδιδε την 19χρονη σύντροφό του

gynaika
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού 33 ετών προχώρησαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά από καταγγελία 26χρονου επίσης αλλοδαπού, ότι η 19χρονη σύζυγός του κρατείται παρά τη θέλησή της και εξαναγκάζεται να συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες.

Σε έρευνα των αστυνομικών σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, εντοπίστηκε η 19χρονη νεαρή αλλοδαπή γυναίκα, η οποία φέρεται να κατέθεσε ότι ο 33χρονος, με τον οποίο διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, την ανάγκαζε να εκδίδεται, ενώ επιπλέον την είχε κακοποιήσει.

Ηράκλειο: Βρέθηκαν δύο μαχαίρια στο σπίτι του 33χρονου

Ο 33χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας, εμπορίας ανθρώπων και παραβάσεις περί όπλων, καθώς στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Α.Τ. Μινώα Πεδιάδος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο Σύλληψη κακοποίηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ