Ιωάννινα: Αγνοείται 23χρονος Σλοβάκος στο όρος Μιτσικέλι - iefimerida.gr

Ιωάννινα: Αγνοείται 23χρονος Σλοβάκος στο όρος Μιτσικέλι

Ιωάννινα, βουνό
© EUROKINISSI/ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ/ΑΡΧΕΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της 5ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό 23χρονου Σλοβάκου τα ίχνη του οποίου αγνοούνται στο όρος Μιτσικέλι στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο 23χρονος Σλοβάκος βρίσκεται στα Ιωάννινα ως εθελοντής σε ΜΚΟ στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος.

Ο νεαρός άνδρας από τις 10 Ιουλίου ήταν σε πενθήμερη άδεια και σκόπευε να κατασκηνώσει στο εν λόγω όρος στην περιοχή πίσω από το χωριό Λιγκιάδες.

Η ΜΚΟ δήλωσε οτην εξαφάνιση

Ο 23χρονος που έπρεπε να επιστρέψει χθες δεν εμφανίστηκε και έτσι δηλώθηκε η εξαφάνισή του στο ΑΤ Ιωαννίνων από τον υπεύθυνο της ΜΚΟ.

Άνδρες της 5Ης ΕΜΑΚ ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ