Η MG έρχεται στην Ελλάδα από τον μεγαλύτερο αυτοκινητικό όμιλο –Η νέα επένδυση που αλλάζει τα δεδομένα - iefimerida.gr

Η MG έρχεται στην Ελλάδα από τον μεγαλύτερο αυτοκινητικό όμιλο –Η νέα επένδυση που αλλάζει τα δεδομένα

MG Model Range
Η MG έρχεται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές ειδήσεις της χρονιάς και σίγουρα αυτή που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων στην αγορά αυτοκινήτου της χώρας το αμέσως επόμενο διάστημα, είναι η άφιξη της θρυλικής MG στην Ελλάδα.

Τα πρώτα 20 ολοκαινούργια αυτοκίνητα της MG ταξινομήθηκαν στη χώρα μας την περασμένη Παρασκευή σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Μεταφορών, σηματοδοτώντας έτσι την εκκίνηση του νέου μεγάλου επιχειρηματικού deal του Ομίλου Συγγελίδη, ο οποίος είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα μιας από τις πιο περιζήτητες μάρκες αυτοκινήτου σε όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MG MG4 MG ZS MG5 MG EHS αυτοκίνητο carandmotor.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ