Πόση ιστορία μπορεί να χωρέσει σε ένα φωτογραφικό καρέ; Και πώς μπορεί μία έκθεση να αποτυπώσει τα highlights του πιο γευστικού και αγαπημένου brand ζυμαρικών στην Ελλάδα;
Η απάντηση βρίσκεται… στο Μετρό, που από 10 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου μετατρέπεται στον ιστορικό καμβά που ανασυνθέτει τα βήματα της Melissa. Στιγμές από τον θεσσαλικό κάμπο, αληθινές εικόνες από ανθρώπους και τοπία, το μεράκι και ο κόπος, από τη συγκομιδή του καρπού του σιταριού ως την επεξεργασία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λάρισα. Ο Τάσος Βρεττός συνθέτει ένα φωτογραφικό λεύκωμα με αυθεντικό υλικό και μας παρασύρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσης!
Πρόκειται για μια έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στην πορεία του εμβληματικού brand, με την πλούσια γκάμα προϊόντων, την κορυφαία ποιότητα, τις εκλεκτές πρώτες ύλες και τα συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας με την υπογραφή του γνωστού καλλιτέχνη. Ακολουθούνται τα στάδια παραγωγής και αποκαλύπτεται η κουλτούρα που δένει την ομάδα της Melissa, τους παραγωγούς της Ακαδημίας Σίτου και τους καταναλωτές - οι οποίοι εδώ και δεκαετίες δείχνουν την προτίμηση και την αγάπη τους.
Σε μια συσκευασία όλη η φιλοσοφία...
H Melissa πρεσβεύει τη συνάντηση της αγνότητας του παρελθόντος με την τεχνογνωσία του σήμερα και το όραμα για τις διαχρονικές αξίες που περνούν στις επόμενες γενιές. Αφορμή για τα ιδιαίτερα αυτά εκθέματα που θα κοσμήσουν το Μετρό στάθηκε το λανσάρισμα μιας νέας συσκευασίας, που σηματοδοτεί τη στόχευση της εταιρείας σε έναν κόσμο με σωστή και ποιοτική διατροφή. Η γνωστή και αγαπημένη γεύση παραμένει πάντα ίδια. Διαφυλάσσει το περιβάλλον με χρήση ορθών πρακτικών, συμπορεύεται με την ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη και αειφορία.
Άλλωστε, στο τραπέζι μας έχουμε συνηθίσει τα ζυμαρικά Melissa να έχουν πρωταγωνιστικο ρόλο. Σε κάθε οικογενειακό γεύμα, σε κάθε γιορτή ή κάλεσμα για φίλους. Σε κάθε μικρή ή μεγάλη περίσταση ήταν πάντα εκεί. Αυτό το ιδιαίτερο ζεστό κλίμα είναι διάχυτο και στις σχέσεις της εταιρείας. Από το τιμόνι της έχουν περάσει τρεις γενιές και έχουν δημιουργήσει ένα όνομα που εμπνέει αξιοπιστία, ενώ εμμένουν πάντα στον σεβασμό απέναντι σε όλους, παράλληλα με τα πλάνα εξωστρέφειας.
Η γεύση και η απόλαυση αγκαλιάζουν ένα όνομα γνωστό ήδη από το 1947, που πια έχει γίνει Νο1 στην παραγωγή ζυμαρικών στην Ελλάδα με μερίδιο αγοράς να ξεπερνά το 30%, ενώ τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 45 χώρες. Η εταιρεία «ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ» απασχολεί 270 άτομα και έχει αποσπάσει συνεχείς διακρίσεις ως «Εργοδότης Επιλογής». Η συμπερίληψη και η φροντίδα για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον είναι στο DNA της και αποτελεί δέσμευση για το μέλλον.
Η Melissa μπαίνει πλέον σε μία νέα εποχή, ακόμη πιο συναρπαστική, με προκλήσεις και ευκαιρίες. Κρατά, όμως, αγέρωχα το πάθος της για ποιοτικά ζυμαρικά και αγάπη για τη δημιουργία. Δεν σταματά να επενδύει σε νέες μεθόδους ή καινοτόμα προϊόντα και να μελετά το διατροφικό status των συστατικών που επιλέγει. Η έκθεση του Τάσου Βρεττού παρουσιάζει με τον πιο παραστατικό τρόπο τα βήματα των πιο γευστικών πιάτων, με μαμαδίστικη αγάπη και αφοσίωση σε όσα μας κάνουν καλό!