Γιατί μειώθηκε κατά 30% φέτος η παραγωγή του κρασιού στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Γιατί μειώθηκε κατά 30% φέτος η παραγωγή του κρασιού στην Ελλάδα

Ροζ, σομόν, βυσσινί, κρασιά, για όλα τα γούστα
Ροζ, σομόν, βυσσινί, κρασιά, για όλα τα γούστα/ shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως έναν από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της ελληνικής παραγωγής, χαρακτήρισε το ελληνικό κρασί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης συναντήθηκε σήμερα με στελέχη του Συνδέσμου Ελλήνων Οινοποιών και της Ένωσης Οινοπαραγωγών Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο της τετραήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κεντρική Μακεδονία, συνοδευόμενος από το επιτελείο του ΥΠΑΑΤ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο economistas.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρασί παραγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ