Σε σοκ συνεχίζουν να βρίσκονται οι συγγενείς του 59χρονου στην Πιερία, ο οποίος αγνοούνταν επί έξι μήνες και τελικά όχι μόνο βρέθηκε δολοφονημένος, αλλά και θαμμένος στην αυλή του σπιτιού του, με κατηγορούμενη τη σύντροφό του.
Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αναστάσιος Ντούκας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μετέφερε το δραματικό κλίμα που βιώνουν οι συγγενείς μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έγιναν για την υπόθεση.
«Το σοκ είναι πάρα πολύ μεγάλο, επειδή έψαχναν τον Κώστα έξι μήνες και πατούσαν πάνω του, εκεί που ήταν θαμμένος. Φαντάζεστε την ψυχολογική κατάσταση… Το παιδί έπαιζε από πάνω και κάτω ήταν ο πατέρας του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό.
«Δεν έδρασε μόνη της», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
Επίσης, υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη για τη δολοφονία δεν έδρασε μόνη, διότι -κατά την άποψή του- δεν θα μπορούσε να θάψει μόνη τον 59χρονο χωρίς να γίνει αντιληπτή ή να αφήσει ένα ίχνος.
«Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει συνεργός, είμαι κατά 99% σίγουρος. Δεν μπορεί μια γυναίκα να έσκαψε μόνη της τόσο μεγάλο λάκκο και να έβαλε εκεί τον άνθρωπό της, σε μια περίοδο που υπήρχε ξηρασία», είπε στη συνέχεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορούμενη αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ η μητέρα της ταξίδεψε από τη Σερβία στην Ελλάδα για να της συμπαρασταθεί, υποστηρίζοντας την αθωότητά της.