Εύβοια: Συνελήφθησαν οι γονείς της 12χρονης για την κακοποίησή της στο Αλιβέρι -«Βουίζουν τα αυτιά μου από το ξύλο» - iefimerida.gr

Εύβοια: Συνελήφθησαν οι γονείς της 12χρονης για την κακοποίησή της στο Αλιβέρι -«Βουίζουν τα αυτιά μου από το ξύλο»

κακοποίηση, μοντέλο, ξυλοδαρμός
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθησαν οι γονείς της 12χρονης από το Αλιβέρι Ευβοίας, ύστερα από έκθεση που είχε γράψει η νεαρή μαθήτρια στο σχολείο, ότι ήταν θύμα κακοποίησης.

Η μαθήτρια από το Αλιβέρι έδωσε την έκθεση της σε έναν συμμαθητή της, ο οποίος με τη σειρά του την παρέδωσε στη μητέρα του. Η 12χρονη στην έκθεση της περιέγραφε την κακοποίηση με κάθε λεπτομέρεια και όλα όσα ισχυρίζεται ότι βίωνε από τους γονείς της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον εισαγγελέα σήμερα οι γονείς της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο στη συνέχεια το κατήγγειλε στην εισαγγελία Χαλκίδας και έτσι διετάχθη κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση η οποία έχει ήδη ξεκινήσει από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας.

Η 12χρονη από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (5/2) βρίσκονταν στο γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας και έδωσε πολύωρη κατάθεση, παρουσία ειδικού ψυχολόγου αποκαλύπτοντας ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τους γονείς, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες τον ίδιο φέρεται να βίωνε και το 10χρονο αδερφάκι της.

Ο εισαγγελέας προχώρησε στην έκδοση εντάλματος με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι γονείς από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκίδας. Παράλληλα σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους και θα παραμείνουν σε προστατευμένο χώρο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση της 12χρονης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την χτυπούσαν, είχε σημάδια στο σώμα της

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες η μαθήτρια αποκάλυψε σε μια φίλη της από το σχολείο πως την χτυπούν οι γονείς της στο σπίτι, εκείνη αμέσως της είπε πως αυτό πρέπει να το πει σε άτομο από το σχολικό περιβάλλον.

Την ίδια ημέρα η 12χρονη μίλησε σε άτομο από το σχολικό περιβάλλον στο οποίο ανέφερε πως οι γονείς την χτυπούν με διάφορα αντικείμενα, ενώ της ασκούν πολλές φορές και λεκτική βία.

Η 12χρονη είπε πως κάποιες φορές οι γονείς της την κλοτσούσαν, μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται πως το παιδί είχε και κάποια σημάδια στο σώμα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, το παιδί φέρεται να έχει γρατζουνιές στο λαιμό, ενώ έχει προκληθεί και κάποια βλάβη στο αυτί του παιδιού. «Βουίζουν τα αυτιά μου από το ξύλο», φέρεται να είπε η 12χρονη μαθήτρια, θύμα κακοποίησης, στους αστυνομικούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σχολείο από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε τον εισαγγελέα για όσα ανέφερε το κορίτσι σε άτομο από το σχολικό περιβάλλον. Η 12χρονη ζει μόνιμα στο Αλιβέρι Ευβοίας με τους γονείς της και τα άλλα δύο αδέρφια της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ