Εξιτήριο έλαβε η 25χρονη ασθενής από τη Βόρεια Μακεδονία, που μεταφέρθηκε στις 17 Μαρτίου στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, μετά το τραγικό συμβάν σε κέντρο διασκέδασης στο Κότσανι.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, «μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εγκαυμάτων και στη συνέχεια στην Κλινική Πλαστικής χειρουργικής και χειρουργικής χειρός και χάρη στην εξαιρετική δουλειά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των παραπάνω τμημάτων που με επιμέλεια, φροντίδα και υψηλή επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία, διαχειρίστηκαν ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιστατικό, η Διοίκηση του Νοσοκομείου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η κατάσταση της υγείας της 25χρονης ασθενούς κρίνεται σε επίπεδο ικανό για να της επιτρέψει την επιστροφή στους οικείους της».
Στην Ελλάδα μεταφέρθηκαν συνολικά 12 εγκαυματίες μετά την πυρκαγιά στην Βόρεια Μακεδονία
Συνολικά στην Ελλάδα είχαν διακομιστεί 12 εγκαυματίες από την πυρκαγιά στο Κότσανι, πέντε στα νοσοκομεία Παπανικολάου και 424 στην Θεσσαλονίκη, και άλλοι επτά στα νοσοκομεία 401 και 251 στην Αθήνα.