Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε η έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε γύρω στις 9:30 το βράδυ της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Hellenic Train στη Συγγρού.
Κάτοικος της περιοχής περιγράφει στο iefimerida.gr όσα βίωσε, λίγο μετά την έκρηξη της βόμβας, τονίζοντας πως «ακούστηκε σε παρά πολύ μεγάλη απόσταση».
Κάτοικος της περιοχής στο iefimerida.gr: Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή
«Ακούστηκε σε πάρα πολύ μεγάλη απόσταση. Προσπαθούσαμε και εμείς να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Αμέσως έφτασαν στο σημείο περιπολικά και έχει αποκλειστεί ο χώρος. Προσπάθησα να φτάσω μέχρι το σημείο αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω το μέγεθος της ζημιάς, γιατί, όπως είπα, ο χώρος είναι αποκλεισμένος. Αυτή τη στιγμή είναι κλειστή η Καλλιρρόης και τμήματα της Συγγρού. Υπάρχει αναστάτωση στη γειτονιά. Ευχόμαστε να μην έχει τραυματιστεί άνθρωπος».
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο