Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος: Επανεκλέχτηκε πρόεδρος ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου - iefimerida.gr

Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος: Επανεκλέχτηκε πρόεδρος ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

O Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου
O Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου / Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), για τη διετία 2025-2026.

Σύμφωνα με την Ενωση, ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου παραμένει πρόεδρος, με αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Μαζαράκη.

Το νέο ΔΣ:

  • Πρόεδρος: Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου
  • Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μαζαράκης
  • Γενικός γραμματέας: Παναγιώτης Δημητρίου
  • Ταμίας: Δημήτριος Ζορμπάς
  • Μέλη: Κίμων - Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος, Γεώργιος Ζάχος, Ιωάννης Καντώρος, Παύλος Κασκαρέλης, Χρήστος Κάτσιος, Ιωάννης Λαπατάς, Νικόλαος Μακρόπουλος, Γεώργιος Μινέτας, Φιλίππα Μιχάλη, Ερρίκος Μοάτσος, Κάρολος Σαΐας, Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, Θεανώ Τελωνιάτη, Γεράσιμος Τζέης, Βασίλειος Χριστίδης.

Με αφορμή την επανεκλογή του στην προεδρία της ΕΑΕΕ, ο κ. Σαρρηγεωργίου δήλωσε: «Η ασφαλιστική αγορά αποτελεί βασικό πυλώνα στήριξης της κοινωνίας και της οικονομίας, ιδιαίτερα σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων, όπως η κλιματική αλλαγή, η δημογραφική γήρανση και η ανάγκη για ανθεκτικότητα και ανάπτυξη. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για μία ακόμα φορά. Η ενότητα και η συνεργασία μας αποτελούν τη βάση για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων και τη διαμόρφωση βιώσιμων λύσεων προς όφελος όλων. Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσει να εργάζεται με προσήλωση και υπευθυνότητα, προωθώντας τη σημασία της ασφάλισης ως αναπτυξιακού πυλώνα και ενισχύοντας τη συνεργασία με την Πολιτεία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ EAEE Εκλογές Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ