Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 33χρονος που λήστευε ψιλικατζίδικα και καφέ στη Θεσσαλονίκη τους τελευταίους δύο μήνες.
Μερικές ώρες μετά τη σύλληψή του, το voria έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του. Σ' αυτό φαίνεται να μπαίνει στα καταστήματα με προτεταμένο το όπλο τους, ζητώντας με έντονο ύφος να του δώσουν τα χρήματα.
Μάλιστα, δεν φαίνεται να ταράζεται την παρουσία πελάτισσας, ενώ είναι και ιδιαίτερα επίμονος, καθώς ακόμα κι όταν του λέει η υπάλληλος ότι δεν υπάρχουν άλλα χρήματα, ο δράστης της φωνάζει να βάλει όλα τα λεφτά.
Χτύπησε επτά καταστήματα μέσα σε δύο μήνες -Άρπαξε πάνω από 3.000 ευρώ
Κατά τη δίμηνη δράση του, ο 33χρονος, αλβανικής καταγωγής, χτύπησε τουλάχιστον επτά καταστήματα.
Μάλιστα, υπολογίζεται ότι είχε αφαιρέσει από τα συγκεκριμένα μαγαζιά περισσότερα από 3.000 ευρώ.
«Στο δικό μας κατάστημα μπήκε κι έβαλε το όπλο στην πλάτη του συναδέλφου μου ζητώντας τα χρήματα από το ταμείο», λέει υπάλληλος καταστήματος στην Νεάπολη, από το οποίο ο ληστής άρπαξε 350 ευρώ στα μέσα Ιανουαρίου.
Η μοιραία ληστεία στους Αμπελόκηπους που έφερε τη σύλληψη -Την Παρασκευή η απολογία του 33χρονου
Με τον ίδιο τρόπο, οπλισμένος ο 33χρονος επιχείρησε να ληστέψει τα ξημερώματα της Κυριακής κατάστημα στους Αμπελόκηπους, όμως η υπάλληλος αντέδρασε και εκείνος τράπηκε σε φυγή.
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της οπλοφορίας, της οπλοχρησίας και της ληστείας κατά συρροή, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.