Για τρίτη χρονιά το BIANCO BEACH HOUSE RESTAURANT, το πιο κομψό και hot place to be της Τήνου άνοιξε ξανά τις πόρτες του στον μοναδικό και ειδυλλιακό κολπίσκο του Μπάλου.
Ο χώρος της παραλίας με το υπέροχο setup στις ξαπλώστρες όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τα σνακ, την καταπληκτική λίστα Τηνιακών και άλλων κρασιών όπως και ο ξεχωριστός χώρος του bar με τα ιδιαίτερα cocktails προσφέρουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία χαλάρωσης και φιλοξενίας.
Ενδιάμεσα της μέρας, ένα διάλειμμα από τις ξαπλώστρες, δίπλα, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα βρίσκεται και το εστιατόριο όπου ο Σεφ Ηλίας Κιαζόλι συνεχίζει να μας εκπλήσει.
Ο συνδυασμός των τοπικών προϊόντων, χαρακτηριστικά αναφέρω τις αγκινάρες, την κάπαρη, την λούζα και άλλα πολλά, με την πολυταξιδεμένη εμπειρία του Σεφ μας δίνουν ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.
Για μεσημεριανό δοκιμάσαμε το απόλυτο τηνιακό μενού, τις αγκινάρες, το ριζότο με πουρέ από σπανάκι και baby καλαμάρι σωτέ, το ψάρι ημέρας φρικασέ με χόρτα εποχής και τάρτα λεμόνι για επιδόρπιο.
Η εμπειρία μας όμως δεν σταμάτησε εκεί.
Το βράδυ, αφού ενδιάμεσα συνεχίσαμε το μπάνιο και απολαύσαμε το BIANCO κοκτειλ μας , με το φως του φεγγαριού, τον ήχο από το κύμα και την χαλαρή μουσική διάθεση να συνοδεύει, ο Σεφ μας προτρέπει να δοκιμάσουμε κάποια από τα νέα πιάτα του.
Η Μεσογειακή τάρτα με κρέμα από τηνιακά τυριά, το καλαμάρι τηγανητό με χοιρομέρι Τήνου και μαγιονέζα από μελάνι σουπιάς, η μπαλοτίνα σφυρίδας τυλιγμένη σε nori πουρέ σελινόριζας και κρέμα αβοκάντο μας οδήγησαν σε έναν βραδινό νέο κόσμο απόλαυσης.
Φεύγοντας από το νησί την επόμενη ημέρα και κατά την διάρκεια του ταξιδιού μόνο ένα δίλημμα μας άφησε η εμπειρία μας στο BIANCO.
Αγαπάμε το BIANCO πιο πολύ την ημέρα ή τελικά το βράδυ έχει την απόλυτη Κυκλαδίτικη μαγεία;