Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όταν ασθενής υπέστη εγκαύματα εντός του χειρουργείου.
Για «απαράδεκτο» περιστατικό έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας εντολή για άμεση διενέργεια ΕΔΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το healthreport.gr, η ασθενής υποβαλλόταν σε επέμβαση για καρκίνο το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν το σώμα της πήρε φωτιά, πιθανώς λόγω αστοχίας υλικού από το σύστημα της διαθερμίας που χρησιμοποιείται για αιμόσταση.
Σύμφωνα με τον ιατρικό ιστότοπο, η γυναίκα νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο με εγκαύματα, σε σχετικά καλή κατάσταση.
Γεωργιάδης: Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το συμβάν
Σε ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε «απαράδεκτο το ατύχημα με την ασθενή που υπέστη έγκαυμα στο Νοσοκομείο ''Αλεξάνδρα''», ενώ σημείωσε πως «έδωσα εντολή για την άμεση διενέργεια ΕΔΕ, με την παρουσία ειδικού εμπειρογνώμονα».
Ο υπουργός ευχήθηκε περαστικά στην ασθενή, σημειώνοντας ότι «της ζητώ συγγνώμη και δεσμεύομαι ότι θα διαλευκανθεί το περιστατικό και θα τιμωρηθεί ο υπεύθυνος».