Εκτέλεση στην Καλλιθέα: Αίτημα από την οικογένεια του Αιγύπτιου για τη μεταφορά της σορού του 42χρονου στη χώρα του - iefimerida.gr

Εκτέλεση στην Καλλιθέα: Αίτημα από την οικογένεια του Αιγύπτιου για τη μεταφορά της σορού του 42χρονου στη χώρα του

Η πυλωτή που δολοφονήθηκε ο 42χρονος Αιγύπτιος
Φωτογραφία: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
ΚΑΤΙΑ ΝΙΑΚΑΡΗ

Αίτημα για να μεταφερθεί η σορός του 42χρονου, που εκτελέστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του στην Καλλιθέα, στην Αίγυπτο, πρόκειται να υποβάλλει η οικογένεια του.

Ο -μέχρι πρότινος- δικηγόρος του θύματος, γνωστός ποινικολόγος, Δημήτρης Ζορμπάς, που είχε αναλάβει την εκπροσώπηση του σε δικαστικές υποθέσεις που είχε, σε δηλώσεις του στο iefimerida, είπε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δικηγόρος Αιγύπτιου: Η οικογένεια αυτή τη στιγμή είναι συγκλονισμένη. Έρχονται τα αδέρφια του από το εξωτερικό που διέμεναν

«Η οικογένεια αυτή τη στιγμή είναι συγκλονισμένη. Έρχονται τα αδέρφια του από το εξωτερικό που διέμεναν. Θα κάνουμε αίτημα προκειμένου να μεταφερθεί η σορός στην Αίγυπτο, από την οποία καταγόταν,  προκειμένου να ταφεί εκεί με τα ήθη και τα έθιμα που έχουν στην χώρα του».

Τα έμπειρα στελέχη του Ανθρωποκτονιών, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες στο στενό της οδού Σκίπης, που δολοφονήθηκε ο 42χρονος, δεν υπήρχαν.

«Πολύ σύντομα θα έχουμε και τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε»

Ο κ. Ζορμπάς, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η αστυνομία γνωρίζω ότι έχει λάβει βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες από τους γύρω δρόμους από την κατοικία του και θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα έχουμε και τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε. Είναι συγκλονιστική και τραγική όλη αυτή η κατάσταση στην Αθήνα, την τελευταία περίοδο, με το πόσες εκτελέσεις γίνονται δημόσια».

Ο μέχρι πρότινος δικηγόρος του Αιγύπτιου Δημήτρης Ζορμπάς που μίλησε στο iefimerida
Ο μέχρι πρότινος δικηγόρος του Αιγύπτιου Δημήτρης Ζορμπάς που μίλησε στο iefimerida
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ασημί smart του θύματος, στο οποίο βρισκόταν κατά την στιγμή που δέχθηκε τα πυρά του εκτελεστή του, κάνοντας  live στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο, εκεί όπου εστάλησαν και οι 5 κάλυκες που περΙ συνελέγησαν.

Νωρίτερα το iefimerida έφερε στη δημοσιότητα το ποινικό παρελθόν του θύματος.

Πιο αναλυτικά:

Στις 27/9/2014 είχε συλληφθεί για ναρκωτικά

Τρία χρόνια αργότερα, στις 3/12/ 2017 συνελήφθη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση για ποινή κάθειρξης 10 ετών για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη, που είχε διαπράξει στις 28/12/2015.

Και την 1η/12 /2020 αστυνομικοί της Διεύθυνσης Περιπολιών τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στο κέντρο της Αθήνας, για απείθεια, επικίνδυνη σωματική βλάβη και για το νόμο περί όπλων.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο με πέντε διαφορετικά επίθετα, τρία διαφορετικά ονόματα, και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά- όσον αφορά τον τόπο γεννήσεως του- «….στην Αίγυπτο ή στο Αφγανιστάν ή στο Ιράκ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή, τις έρευνες ανέλαβε το ελληνικό FBI.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ