Αίγλη Ζαππείου: Άνοιξε και πάλι ο ιστορικός χώρος -Πώς μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο εστιατόριο και πολυχώρο - iefimerida.gr

Αίγλη Ζαππείου: Άνοιξε και πάλι ο ιστορικός χώρος -Πώς μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο εστιατόριο και πολυχώρο

 ΑΙΓΛΗ Ζαππείου
Νέα εποχή για την ΑΙΓΛΗ Ζαππείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΙΓΛΗ Ζαππείου, που λειτούργησε πρώτη φορά το 1904, άνοιξε χθες τις πόρτες της μεταμορφωμένη σε έναν πολυδιάστατο προορισμό.

Η ΑΙΓΛΗ Ζαππείου συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την ψυχαγωγία, τη γαστρονομία, τις εκδηλώσεις και την παραγωγή πολιτιστικού περιεχομένου.

Η ΑΙΓΛΗ Ζαππείου συνδυάζει ψυχαγωγία με γαστρονομία

Με ένα προσεκτικά σχεδιασμένο περιβάλλον, που περιλαμβάνει ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, το ΑΙΓΛΗ RESTAURANT, ένα all-day bar-restaurant, το ΑΙΓΛΗ ALL DAY, τρεις σύγχρονους χώρους εκδηλώσεων, τους ΑΙΓΛΗ BALLROOM, ΑΙΓΛΗ UPSTAIRS και ΑΙΓΛΗ YARD και έναν θερινό κινηματογράφο, το ΑΙΓΛΗ CINEMA, η νέα ΑΙΓΛΗ στοχεύει να γίνει το επίκεντρο της σύγχρονης αθηναϊκής ζωής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν πρόκειται απλά για ανακαίνιση, αλλά για μια ολιστική επανεκκίνηση» τονίζει ο Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος, γενικός διευθυντής της Αίγλης. «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν ζωντανό οργανισμό που αναπνέει με τον παλμό της σύγχρονης Αθήνας, ένα χώρο που δεν λειτουργεί μόνο ως προορισμός, αλλά ως πλατφόρμα έκφρασης και συνάντησης».

Η ΑΙΓΛΗ Ζαππείου, που λειτούργησε πρώτη φορά το 1904, άνοιξε χθές τις πόρτες της μεταμορφωμένη σε έναν πολυδιάστατο προορισμό
Η ΑΙΓΛΗ Ζαππείου, που λειτούργησε πρώτη φορά το 1904, άνοιξε χθές τις πόρτες της μεταμορφωμένη σε έναν πολυδιάστατο προορισμό

Η φιλοσοφία της νέας ΑΙΓΛΗΣ βασίζεται σε τέσσερις κύριους πυλώνες:

  1. Πολυσυλλεκτικότητα: Ένας χώρος ανοιχτός σε όλες τις εκφράσεις και τις κοινότητες.
  2. Περιεχόμενο: Συνεχής αναζήτηση νέων μορφών τέχνης και εμπειρίας.
  3. Προσβασιμότητα: Ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, που καλωσορίζει κάθε επισκέπτη.
  4. Βιωσιμότητα: Έμφαση σε πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον και την κοινωνία.
Γαστρονομία στο ΑΙΓΛΗ RESTAURANT
Γαστρονομία στο ΑΙΓΛΗ RESTAURANT
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λειτουργώντας σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, η ΑΙΓΛΗ μετατρέπεται σε ένα δυναμικό οικοσύστημα που φιλοξενεί συναυλίες, εκθέσεις, γαστρονομικές εμπειρίες, εργαστήρια και πολιτιστικές συναντήσεις.

Η ΑΙΓΛΗ Ζαππείου συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την ψυχαγωγία, τη γαστρονομία, τις εκδηλώσεις και την παραγωγή πολιτιστικού περιεχομένου
Η ΑΙΓΛΗ Ζαππείου συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την ψυχαγωγία, τη γαστρονομία, τις εκδηλώσεις και την παραγωγή πολιτιστικού περιεχομένου

«Κάθε γωνιά της ΑΙΓΛΗΣ έχει μια ιστορία να αφηγηθεί», συμπληρώνει ο Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος. «Είμαστε ένας ζωντανός καμβάς, όπου η ψυχαγωγία συνυπάρχει με τη γεύση και οι στιγμές μεταμορφώνονται σε όμορφες αναμνήσεις».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ