ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων στην Αττική σήμερα -Ποιοι συμμετέχουν, ποιες ώρες - iefimerida.gr

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων στην Αττική σήμερα -Ποιοι συμμετέχουν, ποιες ώρες

Πανελλαδική απεργία ΑΔΕΔΥ
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κινητοποιήσεις προχωρά η ΑΔΕΔΥ με αιχμή το αίτημα της επαναφοράς του 13ου- 14ου μισθού στο Δημόσιο.

Σήμερα Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 12.30 θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Οικονομικών και για διευκόλυνση της συμμετοχής των δημοσίων υπαλλήλων, έχει κηρυχθεί Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

Ανάλογες αποφάσεις έχουν λάβει και οι ομοσπονδίες-μέλη της ΑΔΕΔΥ.

  • Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας προκηρύσσει στάσεις εργασίας 11:00 – 14:00 και 14:00 – 17:30».
  • Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ ανακοίνωσε πως συμμετέχει στη στάση εργασίας την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2025 από τις 12:00 μέχρι λήξη του ωραρίου.
  • Με τρίωρη στάση εργασίας (12 μεσημέρι έως 3μμ) συμμετέχει η ΠΟΕΔΗΝ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΔΕΔΥ Αττική στάση εργασίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ