Προς κυρίους Παπανδρέου και Σαμαρά: Ντροπή σας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
 

Προς κυρίους Παπανδρέου και Σαμαρά: Ντροπή σας

Μια ακόμη συνάντηση Παπανδρέου-Σαμαρά πέρασε στην ιστορία ως μη γενόμενη καθώς, ανεξαρτήτως των όποιων λόγων, το χάσμα που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι αγεφύρωτο.

Αυτό είναι προφανώς κακό για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Ακόμη χειρότερο όμως είναι αυτό που έγινε μετά την αδιέξοδη συνάντηση. Μιλάμε για το όργιο φημών, διαρροών και διαψεύσεων εκατέρωθεν.

Του είπε αυτό, λέει η μία πλευρά. Οχι, δεν το είπε απαντά η άλλη. Θα του τηλεφωνήσει σήμερα γιατί περιμένει απάντηση στην πρότασή του, λέει το Μέγαρο Μαξίμου. Δεν του έκανε καμία πρόταση ώστε να απαντήσει, υποστηρίζει η Λεωφόρος Συγγρού.

Σε άλλες εποχές θα λέγαμε τα παιδία παίζει. Στη σημερινή τραγική κατάσταση της χώρας λέμε ότι είναι ντροπή, σύμφωνα με τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό, να παίζονται τέτοια μικροκομματικά και ταπεινά παιχνίδια εντυπώσεων. Αν δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και των θέσεων τις οποίες κατέχουν ας μας κάνουν τη χάρη...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ