ΚLARINA BOURANA: Κύριε Κασιδιάρη, δεν μιλάμε για ερωτικά παλουκώματα όταν μένουμε με τη μαμά μας - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

ΚLARINA BOURANA: Κύριε Κασιδιάρη, δεν μιλάμε για ερωτικά παλουκώματα όταν μένουμε με τη μαμά μας

Ο ΤΑΖ αναλύει σημειολογικά το ερωτικό tweet ενός Χρυσαυγίτη απέναντι σε ένα εύκαμπτο Συριζέο όπως ο Καρυπίδης.Κε Κασιδιάρη όπώς σας έχω γράψει και παλιότερα, σας θαυμάζω με έναν εντελώς κρυφό κομψό τρόπο που κρύβει μέσα του υπονοούμενα σεξουαλικής επιθυμίας απέναντι σας. Θα ήθελα πάρα πολύ να σας αλείφω με baby oil ούτως ώστε να προβάλλει στιβαρό και γυαλιστερό το στέρνο σας, και ταυτόχρονα να σας θυμίζω τη μαμά σας, στο σπίτι της οποίας κατοικείτε και τη βάζετε να καθαρίζει ως παιδικά παιχνίδια, τα αεροβόλα σας.

Ομολογώ παρ' αυτά πως το σημερινό σας tweet σαν συμμετοχή σε κοριτσίστικο εφηβικό λεύκωμα, κάτω από την ερώτηση "Τι εστί έρως;" με προβληματίζει. Όπως γράψατε "ο κος Καρυπίδης πρέπει άμεσα να ανασκολοπιστεί, να τουφεκιστεί και να καεί προς παραδειγματισμό". Σαν ειρωνική απάντηση απέναντι στην ευνοϊκή δημοσιογραφική μεταχείριση που σας έδειξε ο τελευταίος.Η έκφραση του ερωτικού σας υπερασπιστικου πάθους απέναντι στη αγαπησιάρικη μεταχείριση που σας επεφύλαξε ο Συριζέος κος Καρυπίδης, ανήκει στα κορυφαία στιγμιότυπα της ερωτικής λογοτεχνίας και κάνει τον Μπογδάνο να κάψει την ποιητική του συλλογή.

Ένα ολόκληρο έθνος, παρακολουθεί με σωματικές εκκρίσεις ηδονής, τον άνομο έρωτα σας. Ο οποίος όμως, επιτρέψτε μου να παρατηρήσω, κουβαλά επικίνδυνα αιμομικτικά υποννούμενα για τη σχέση σας με την οικογένεια σας που σας φιλοξενεί ως εξεγερμένο υπόδικο μπούλη.

Είναι αξιοθαύμαστο το θάρρος σαν να χρησιμοποποιήσετε σοφιστικέ ειρωνεία, προκειμένου να υπερασπιστείτε έναν ιδεολογικό σας εχθρό που σας έδωσε στοργή και προδέρμ. Και ψαγμένα φροϊδικά οι αναφορές σας στον ανασκολοπισμό – παλούκωμα, που παραπέμπουν στην δημιουργία της ανυπέρβλητης σεξουαλικότητας και την θαρραλέα πάλη απέναντι στον οιδιπόδειο ευνουχισμό σας.

Πάνω από όλα όμως, επιδεικνύετε ένα μεγαλείο ψυχής, συγκατάβασης και κατανόησης απέναντι σε ιδεολογικούς σας εχθρούς, που είμαι σίγουρος πως θα εκτιμηθεί δεόντως από τα επιτελεία δημοσίων σχέσεων της Κουμουνδούρου.

Σας ευχαριστούμε όλοι, από το βάθος της καρδιάς μας που για άλλη μια φορά αναδείξατε την πολιτική σημασία των συγχυτικών επεισοδίων σας. Εύχομαι αυτή την ώρα που γράφω με πόθο για σας, να σας βρίσκει αγκαλιά με τον Χόχο το αρκουδάκι στο κρεββάτι σας. Η μαμά σας αύριο να σας φέρει κουάκερ για πρωινό με απειλή ανασκολοπισμού αν δεν τα φάτε. Και ο κος Καρυπίδης, από ευγνωμοσύνη, να σας κάνει δώρο μια παντιέρα ρόσα σε μποξεράκι με διακριτικό χρυσό κέντημα σβάστικας στην ούγια.

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ