ΚLARINA BOURANA: Τελικά αυτό το μαύρο της ΕΡΤ βγαίνει και σε ξώπλατο; - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 

ΚLARINA BOURANA: Τελικά αυτό το μαύρο της ΕΡΤ βγαίνει και σε ξώπλατο;

O Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει την επικαιρότητα, με το δικό του ψυχικά διαταραγμένο, προσβλητικό και εκτός κάθε έννοιας καλού γούστου, τρόπο.

* Όταν η πρώτη είδηση που διαβάζεις ξυπνώντας είναι πως η Ζέτα Μακρυπούλια συμφωνεί με τον Γκάντι, ξέρεις ότι σε περιμένει μια πολύ μαλακισμένη μέρα.

* Η πρώτη μεταπολιτευτική κυβέρνηση Ταλιμπάν, είναι πλέον γεγονός. Βγάλτε μπούρκες σε γαλανόλευκη, για να είστε πρώτες στη μόδα.

* Δεν υπάρχει πιο προνομιούχα τάξη στην Ελλάδα από τους ανασφάλιστους. Έχουν ακριβώς τις ίδιες παροχές με τους ασφαλισμένους, δηλαδή καμία, χωρίς να πληρώνουν 500 ευρώ το μήνα.

* Να υποθέσω πως όσοι λένε ότι η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου έχουν πάει σε όλες τις υπόλοιπες, ναι?

* Aν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια "προβολή" του πως θα ασκούσαμε άμεση δημοκρατία, ακόμα ένας επαναστατικός μύθος έχει πεθάνει.

* Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι λένε ότι δεν έχουμε κρατική τηλεόραση. Δηλαδή το Mega Βαρδινογιάννη - Μπόμπολα - Ψυχάρη τι είναι;

* Θέλω να δω τα επιχειρήματα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ απέναντι στους της ΝΔ και ανάποδα, στις επόμενες εκλογές.

* H πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν ήθελε εκλογές. Σωστά, γιατί μετά πως να βρίζεις αυτό που ψήφισες ξανά χωρίς να είσαι ρόμπα;

* Η Xαρά Χάσκα μόλις έχασε τις εκλογές από τον Περίανδρο Πώπωτα στο «Καφέ της Χαράς». Ο Σαμαράς σκέφτεται να κλείσει και τον ANT1.

* To κότερο του γιου Καντάφι στις Κάνες με τις πουτάνες, λεγόταν Γκεβάρα. Ο γιος του Τσίπρα, Ερνέστο. Τελικά η αριστερά είναι και γαμώ τα πάρτι.

* Δεν καταλαβαίνω γιατί τίθεται θέμα νομιμοποίησης της φούντας. Οι δηλώσεις του Κεδίκογλου νόμιμες δεν θεωρούνται;

* Ποτέ μου όταν έλεγα ότι λατρεύω το σεξ δεν περίμενα ότι θα με πηδάνε κάθε βράδυ από το δελτίο ειδήσεων.

* Όταν μου λένε «άντε άσπρο πάτο» εννοούν ότι πρέπει να κάνω λεύκανση πρωκτού;

* Nα υποθέσω πως οι άνεργοι του ΚΑΤΣΕΛΗ είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτούς της ΕΡΤ επειδή αυτοί έφτιαχναν ψωμιά και δεν παίζανε Μπετόβεν.

* Κι ενώ ο κόσμος καίγεται, ο Καφετζόπουλος συνεχίζει να κόβει βόλτες με σακίδιο γυμνασίου στο αρχαιολογικό μουσείο, σαν Ιάπωνας με σκολίωση.

* Ο στρατός κατέλαβε τις εγκαταστάσεις της κρατικής τηλεόρασης στην Αίγυπτο. Ο Σαμαράς ετοιμάζει συγχαρητήριο τηλεγράφημα.

* Από τα 42 μέλη του υπουργικού συμβουλίου, μόλις 4 είναι γυναίκες. Κι αυτές από βιολογικό ατύχημα.

* O Kυριάκος Μητσοτάκης μοιάζει σαν τον Ντόναλντ Ντακ σε τσόντα. Και με τον Τέρρη Χρυσό σκέτο.

* Όποτε ακούω το "θα βάλουμε το δάχτυλο επί τον τύπον των ήλων" ψάχνομαι ποιος μου έβαλε πάλι κωλόχερο.

* Το πιο προφητικό τραγούδι για την ιστορία της ΕΡΤ, είναι το "έλα μωράκι μου, και μην αργείς να πεις το ναι, το στρώμα είναι καπιτονέ".

* Το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως τώρα που τα πνεύματα έχουν αγριέψει, μη το γυρίσει η Μποφίλιου σε επαναστατικό ρεπερτόριο.

* ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Έχω ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ και θέλω να πάρω σουβλάκια. Μπορείς κάποιος να μου το χαλάσει;

* Σαν λαός αγαπάμε το Ethnic. Αρκεί να είναι φαγητό, μουσική, αμπαζούρ, ρούχο, αλλά όχι άνθρωπος.

* Στις παρτούζες αγάπη μου δεν καταθέτεις τροπολογία. Ή κάθεσαι ή φεύγεις.

* Δε χρειάζεται πια η Χρυσή Αυγή για να διώχνονται αλλοδαποί, φορείς HIV και λοιποί μη "καθαροί" Έλληνες από νοσοκομεία. Ο ακροδεξιός Υπουργός Υγείας, Άδωνις, είναι πια εδώ.

* O Tσίπρας από που βγήκε πρόεδρος κόμματος ? Από το X Factor ή το Greek Idol?

* ΣΟΚ: Η περιβόητη Αθηναϊκή Δημοκρατία όπως και η Πολιτεία του Πλάτωνα τους μισούς από μας θα τους είχε χεσμένους. Οπότε σταματήστε να την επικαλείστε.

* Βρήκα την κατάλληλη ατάκα που λες σε γκόμενο για να τον ξεφορτωθεί: "Πόσο Κότσιρας μπορείς να γίνεις;"

* Ο Αβραμόπουλος σαν υπουργός Άμυνας προτίθεται να μαζέψει τα καγκελάκια που γέμισε τα πεζοδρόμια ως δήμαρχος, για να φτιάξει το περιβόητο φράγμα του Έβρου.

* Όταν χιλιάδες άτομα φωνάζουν στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου "τελεία και παύλα, Βασίλη είσαι κάβλα" στο προαύλιο της ΕΡΤ, το θέμα νεοελληνική σεξουαλικότητα γίνεται επικίνδυνο.

* Τη λύση της παιδεραστίας για να βγούμε από την κρίση επικαλέστηκε ο Τράγκας. Είπε (κυριολεκτικά): "Διώξτε τα παιδάκια σας με διαβατήριο στα νησιά ΓΑΜΩΑ"

* Μόλις τώρα η μάνα μου είπε "βαλτον μέσα άμα τον παίξεις". Εννοούσε το γάτο μου αλλά μου έβαλε ιδέες.

* Όποιος δημοσιογράφος συνεχίζει να δίνει βήμα λόγου στον Μιχαλολιάκο και τους ομοίους του, ας γνωρίζει πως καταγράφεται πλέον ως δοσίλογος και χαφιές σε ότι πρόκειται να ακολουθήσει.

* Σόρι Καζαντζάκη, αλλά επειδή το πήγες λίγο λάθος, και φοβάμαι πολλά και ελπίζω πολλά. Και γι αυτό είμαι ελεύθερος.

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ