Το iefimerida 2 είναι εδώ! - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Το iefimerida 2 είναι εδώ!

Μετά από δεκατέσσερις μήνες λειτουργίας το iefimerida.gr προχωρά σε με μια μεγάλη αναδιάταξη της δομής του που το κάνει πιο λειτουργικό και φιλικό προς τους αναγνώστες, αλλά και πιο μοντέρνο αισθητικά.

Στους δεκατέσσερις αυτούς μήνες το «i» κέρδισε την εμπιστοσύνη των χρηστών του Διαδικτύου με την αντικειμενική ενημέρωση, την ψυχραιμία στην αντιμετώπιση της επικαιρότητας και τον πλουραλισμό στην θεματολογία του. Κυρίως όμως με την ανεξαρτησία του απέναντι σε κάθε είδους εξουσία. Οι δημοσιογράφοι του iefimerida.gr έχουν απόλυτη ελευθερία να γράφουν την γνώμη τους και να υποστηρίζουν τα ρεπορτάζ τους, χωρίς να λογοκρίνονται από κανέναν είτε να αυτολογοκρίνονται για να μην γίνουν δυσάρεστοι στους ισχυρούς της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας. Λογοδοτούμε μόνο στους αναγνώστες μας και στην δεοντολογία της ανεξάρτητης αντικειμενικής και μαχητικής δημοσιογραφίας.

Προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε αυτήν την σύνθετη πραγματικότητα που ζούμε, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς υστεροβουλία, χωρίς υπερβολές, αλλά και χωρίς να αποσιωπούμε τίποτε. Και έτσι θα παραμένουμε, αφού η δύναμη μας είναι οι αναγνώστες μας, που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτό το εκδοτικό εγχείρημα.

Ένα χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργία του, το iefimerida.gr αγγίζει πλέον τα 2.000.000 επισκέψεις τον μήνα, με 1.200.000 μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 8.000.000 pages views. Σήμερα το "i" είναι ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα sites του ελληνικού internet.

Δύναμη μας είναι η αξιοπιστία η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και η «αιρετική» ματιά στην πραγματικότητα! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε μαζί σας!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ