Βουλευτές με μισθό 450 ευρώ; Ιδού η Ρόδος.. - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Βουλευτές με μισθό 450 ευρώ; Ιδού η Ρόδος..

Η πρόταση που κατέθεσε στους συναδέλφους του βουλευτές ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ήταν ίσως ένας καλός τρόπος να αποφορτιστεί σε ένα βαθμό το βαρύτατο κλίμα που υπάρχει στους πολίτες για τον πολιτικό κόσμο.

Ο βουλευτής της ΝΔ πρότεινε να αμείβονται για ένα χρόνο με τον κατώτατο μισθό των 450 ευρώ που-οι ίδιοι έτσι κι αλλιώς θα επιβάλουν στον κόσμο με την ψήφο τους- όλοι οι βουλευτές με εισοδήματα και τραπεζικές καταθέσεις που τους επιτρέπουν να ζήσουν το επόμενο διάστημα. Όχι όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές , γιατί τότε θα έπρεπε να δημιουργηθεί μια Βουλή μόνο για ζάμπλουτους. Αλλά αυτοί που έχουν τη δυνατότητα.

Και μπορεί να μην προσδιόρισε επακριβώς το ύψος των εισοδημάτων και καταθέσεων που θεωρούνται ικανοποιητικές για την επιβίωση κάποιου, αλλά όποιος έχει κοινό νου βλέποντας τα πόθεν έσχες των βουλευτών, έχει τη δυνατότητα ί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Την ώρα λοιπόν που εκατομμύρια Έλληνες στενάζουν στην ανεργία, την υποαπασχόληση, η την απληρωσιά στις δουλειές τους , μια τέτοια συμβολική κίνηση από τους ευκατάστατους βουλευτές- που δεν είναι λίγοι- θα βοηθήσει πρώτα και κύρια τους ίδιους.

Θα τους διευκολύνει να ξαναπερπατήσουν δίπλα στον κόσμο ο οποίος αυτή την ώρα τους κοιτά με δικαιολογημένη καχυποψία ως και εχθρότητα. Ταυτόχρονα, θα στείλει ένα μήνυμα στους Έλληνες ότι οι βουλευτές , αντιλαμβάνονται τις τεράστιες δυσκολίες που περνάνε και δίνουν οι ίδιοι το καλό παράδειγμα.

Ιδού η Ρόδος...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ