Τους Έλληνες που τους έχουν ακριβώς ... γραμμένους; - iefimerida.gr
ΕΛΛΑΔΑ 

Τους Έλληνες που τους έχουν ακριβώς ... γραμμένους;

Τις τελευταίες ημέρες πυκνώνουν τα δημοσιεύματα με πληροφορίες περί επιμήκυνσης της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου ακόμα και μέχρι το 2013. Το ζήτησε αυτοπροσώπως ο Γιώργος Παπανδρέου πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και το επανέλαβε σήμερα ο εκπρόσωπος του Π. Μπεγλίτης.Το ψιθυρίζουν κάποιοι από αυτούς που συνηθίσαμε να αποκαλούμε «εκσυγχρονιστές» από τα χρόνια της Ελλάδας του Σημίτη. Το επιθυμούν και οι δανειστές μας στο εξωτερικό θεωρώντας ισως ότι με τον τρόπο αυτό θα έχουν απέναντι τους κάποιον περισσότερο αξιόπιστο συνομιλητή

Όλοι αυτοί και όσοι άλλοι το θέλουν αλλά δεν τολμούν να το πουν δημοσίως προφανώς δεν πρέπει να έχουν και σε μεγάλη εκτίμηση τους πολίτες της χώρας μας . Αυτούς που δεν έχουν νομιμοποιήσει με την ψήφο τους την σημερινή κυβέρνηση. Αυτούς που βλέπουν να κυβερνώνται από κάποιους οι οποίοι είναι ουσιαστικά διορισμένοι.

Δεν ισχυρίζομαι σε καμία περίπτωση ότι είναι χειρότεροι από τους προηγούμενους. Κάθε άλλο... Διορισμένοι όμως είναι σίγουρα έστω κι αν έχουν την τυπική ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Αναρωτιέμαι λοιπόν πώς μπορεί να παραταθεί ο βίος της θητείας μιας Βουλής που δεν καθρεφτίζει την βούληση του εκλογικού σώματος; Πώς κάποιοι θα υποχρεώσουν έναν λαό να μην έχει άποψη γι αυτούς που ορίζουν τις τύχες του.

Οι εκλογές και μάλιστα το γρηγορότερο δυνατόν αποτελούν μονόδρομο. Για να αποφασίσουμε εμείς ποιοι θέλουμε να μας κυβερνούν. Νισάφι πια με τις αποφάσεις που παίρνουν για εμάς χωρίς εμάς...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ