Κελί για τον Εφραίμ βρέθηκε... Για τους μιζαδόρους πότε με το καλό; - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Κελί για τον Εφραίμ βρέθηκε... Για τους μιζαδόρους πότε με το καλό;

Τον μοναχό Εφραίμ τον έχω δει μόνο από την τηλεόραση. Για την εμπλοκή του στην πολυσυζητημένη υπόθεση του Βατοπεδίου γνωρίζω, όπως οι περισσότεροι, παρακολουθώντας την ειδησεογραφία των τελευταίων ετών. Η είδηση για την προφυλάκιση του ομολογώ ότι κάπως με ξένισε.

Nομικός δεν είμαι και προφανώς δεν μπορώ να κρίνω την απόφαση από την σκοπιά αυτή. Σκέφτηκα απλώς ότι το νομοθετικό πλαίσιο της χώρας δεν έχει επιτρέψει να προφυλακιστεί μέχρι σήμερα κάποιο πολιτικό πρόσωπο από εκείνα που εμπλέκονται σε ύποπτες υποθέσεις και σκάνδαλα της τελευταίας δεκαετίας. Ακόμα και σε περιπτώσεις όπου διαπιστώθηκε ότι διακινήθηκε ύποπτο χρήμα σε τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικών, αυτοί οι πολιτικοί- που μάλιστα βρέθηκαν σε πολύ υψηλές θέσεις- εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα μας.

Το κελί για τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου βρέθηκε σχετικά γρήγορα, ανεξάρτητα με το ότι για άλλους λόγους δεν έχει μπει ακόμα σε αυτό. Για εκείνους τους άλλους τους «γνωστούς» θα βρεθεί άραγε κελί;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εφραίμ μιζαδόροι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ