Καλοφάγωτα τα αναδρομικά αλλά... στα σπίτια σας! - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Καλοφάγωτα τα αναδρομικά αλλά... στα σπίτια σας!

Η ανακοίνωση που έγινε χθες από τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη ότι δεν θα συμπεριληφθεί στους συνδυασμούς της ΝΔ κανένας υποψήφιος βουλευτής από όσους έχουν προσφύγει στην Δικαιοσύνη ζητώντας αναδρομικά χρήματα, αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη για την πολιτική ζωή. Πολιτικοί οι οποίοι υπό τις παρούσες συνθήκες απαιτούν από τους φορολογούμενους να τους επιχορηγήσουν με κάποια εκατομμύρια ευρώ επιπλέον, δεν είναι δυνατόν να επιβραβεύονται με την παρουσία σε ψηφοδέλτια των κομμάτων τους. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ,ότι ενδεχομένως δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν στις λίστες ούτε και αυτοί οι οποίοι κατέθεσαν μεν τις προσφυγές άλλα τις απέσυραν είτε επειδή συνειδητοποίησαν το λάθος, είτε επειδή τα δεδομένα άλλαξαν δραματικά από εκείνη την εποχή.

Ίσως αυτό το τελευταίο να ακούγεται ακραίο. Ακραία όμως είναι και η αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζει το ζήτημα το άλλο μεγάλο κόμμα της Βουλής, το ΠΑΣΟΚ. Κι αυτό γιατί από τους 117 βουλευτές που οι προσφυγές τους εκδικάζονται τον Φεβρουάριο, περίπου οι μισοί ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ . Κι από εκείνη την πλευρά- μέχρι στιγμής τουλάχιστον- δεν έχει ακουστεί κάτι αντίστοιχο με αυτό που δήλωσε επισήμως η Νέα Δημοκρατία.

Σε κάθε περίπτωση και πέρα από τις δηλώσεις η την σιωπή των κομματικών επιτελείων, οι πολίτες καλό θα είναι όταν φτάσουν στια κάλπες να έχουν μαζί τους την λίστα με τους βουλευτές που έκαναν αυτές τις προσφυγές. Κι αν με τον ένα η με τον άλλον τρόπο τους συναντήσουν στα ψηφοδέλτια που θέλουν να ρίξουν στην κάλπη, ας στείλουν αυτούς τους κυρίους κι αυτές τις κυρίες οριστικά στα σπίτια τους. Για να απολαύσουν με την ησυχία τους τα αναδρομικά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ