Πολιτικοί αρχηγοί για γέλια και για κλάματα - iefimerida.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Πολιτικοί αρχηγοί για γέλια και για κλάματα

Οι Ελληνες πολίτες που παρακολούθησαν την αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών στο πλαίσιο της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν θα ένιωσαν ευτυχείς! Για κάμποσες ώρες Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας αντάλλαξαν ύβρεις και ειρωνείες χαμηλού επιπέδου ολωσδιόλου αναντίστοιχες με την κρισιμότητα των περιστάσεων!Για τον μέσο σκεπτόμενο πολίτη που αγωνιά για το παρόν και το μέλλον του, η χθεσινή κοκορομαχία θύμιζε παλαιότερες άγονες αντιπαραθέσεις που οδήγησαν τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο. Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος έμοιαζαν να υπερασπίζονται μια ανορθογραφία που προσπαθεί να μοιάσει σε ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση, ο δε Τσίπρας ζητούσε από τους βουλευτές να ρίξουν την κυβέρνηση χωρίς να πείθει ότι διαθέτει ένα εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά είμαι βέβαιος ότι όποιος ξένος επενδυτής είδε χθες τους πολιτικούς αρχηγούς και καταλάβαινε ελληνικά σίγουρα δεν θα έβαζε ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα! Και δικαίως! Το ερώτημα για τον σκεπτόμενο πολίτη περιορίζεται σε ένα απλό αλλά εξόχως δραματικό ερώτημα: πώς αυτή η έρημη χώρα θα καταφέρει να επιβιώσει με αυτό το συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ