Πού να κρύψω τα λεφτά μου; - iefimerida.gr
ΕΛΛΑΔΑ 

Πού να κρύψω τα λεφτά μου;

Είναι ίσως η πιο επίκαιρη ερώτηση των ημερών. Πριν από λίγες μέρες έπιασα τον εαυτό μου να συζητά με δύο κολλητούς για δύο ολόκληρες ώρες πιθανές κρυψώνες μέσα στο σπίτι που θα μπορούσαν να σώσουν το όποιο μας κομπόδεμα από την όποια χρεωκοπία ή υποτίμηση νομίσματος.

Ξαφνικά τα μάτια μας άρχισαν να σκανάρουν κάθε σπιθαμή του σπιτιού μου με τέτοια λεπτομέρεια που μέχρι και κάτι «μπάμπαλα» με σκόνη και τρίχες εντόπισα στην κόγχη ενός τούβλου δίπλα στο τζάκι και θυμήθηκα να βάλω σκούπα την επομένη.

Στο τραπέζι έπεσαν πολλές ιδέες, άλλες mainstream (κατάψυξη, αποροφητήρας, πίσω μέρος από κάδρα, καθρέφτες κ.λπ) και άλλες πιο extreme (σοβατεπί, βάση πορτατίφ, ο σάκος της σκούπας που λέγαμε…). Ποτέ δεν θα το φανταζόμουν ότι θα έφτανα να γίνω γερο -Λαδάς στα 35 μου σαν τον Δήμο Σταρένιο και να γυαλίζει το «My Precious» μάτι μου σαν το Γκόλουμ . Πάντως αν και εσείς προβληματίζεστε, υπάρχουν και πιο σοβαρές απαντήσεις στο ερώτημα, όπως οι συμβουλές από έναν επαγγελματία ληστή που παρουσιάζει ο Jeffrey Strein στο «Ο Καλύτερος Τρόπος να Κρύψετε τα Λεφτά σας: Συζήτηση με Έναν ληστή!». Μόνο μην απογοητευτείτε όταν διαβάσετε ότι το πιο ασφαλές μέρος είναι οι τράπεζες. Το λέει και ο επαγγελματίας !

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οικονομία λεφτά υποτίμηση φόβος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ