Ήταν σκληρός και τον λέγαν Στράτο - iefimerida.gr

Ήταν σκληρός και τον λέγαν Στράτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απ' το twitter πληροφορήθηκα τη δήλωση του Στράτου Τζώρτζογλου ότι χτύπησε μια γυναίκα και το κακό ήταν ότι της άρεσε... Ο γνωστός ηθοποιός μιλούσε σήμερα το πρωί στο πρωινάδικο του Mega και αποκάλυψε ότι είναι τόσο παθιασμένος που χαστούκισε κάποτε μια γυναίκα, η οποία το ευχαριστήθηκε, λέει, γιατί ένιωσε ότι της έδειξε το πάθος του.

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή μια ιστορία που εμπνεύστηκε ο κύριος Τζώρτζογλου για να μας δείξει πόσο μάτσο είναι και πόσο τον ποθούν οι γυναίκες, αλλά, όπως και να έχει, είναι χαρακτηριστικό της ευκολίας με την οποία εκτοξεύεται πανταχόθεν ο σεξιστικός λόγος και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Απ' τη μια οι μπάμιες της γνωστής διαφήμισης, απ' την άλλη ο βαρύς κι ασήκωτος Στράτος Τζώρτζογλου, πήξαμε στην αντρίλα τώρα τελευταία και δεν μας άρεσε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στράτος Τζώρτζογλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ