Αυτές είναι οι πρεμιέρες της Renault και της Dacia το 2025 - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι πρεμιέρες της Renault και της Dacia το 2025

Renault 4
Το νέο Renault 4
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προϊοντικός οργασμός για τον γαλλικό όμιλο, που μέσα στο τρέχον έτος σκοπεύει να λανσάρει μοντέλα για όλες τις ανάγκες και για όλα τα βαλάντια.

Κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Groupe Renault για το 2024, ο διευθύνων σύμβουλος Luca de Meo, μίλησε για τα άμεσα πλάνα του ομίλου. Ξεκινώντας από ένα ηλεκτρικό όχημα που θα λανσαριστεί με το σήμα της Renault και σύμφωνα με τον Ιταλό, θα «…εκδημοκρατίσει τα EV στις διεθνείς αγορές». Πράγμα που σημαίνει πως πιθανότατα δεν θα αφορά την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Renault Dacia αυτοκίνητο carandmotor.gr Renault 4 Dacia Bigster
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ