Tα αυτοκίνητα που δεν ακουμπούν οι κλέφτες - Ποια πατέντα τα κάνει άτρωτα - iefimerida.gr

Tα αυτοκίνητα που δεν ακουμπούν οι κλέφτες - Ποια πατέντα τα κάνει άτρωτα

Tο νέο γερμανικό σύστημα για τους κλέφτες αυτοκινήτων
Tο νέο γερμανικό σύστημα για τους κλέφτες αυτοκινήτων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κλοπές αυτοκινήτων είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα που απασχολεί ακατάπαυστα τους ιδιοκτήτες, με αρκετούς κατασκευαστές, μεταξύ των οποίων η Mercedes-Benz, να επενδύουν ακόμη περισσότερο σε αντικλεπτικά συστήματα.

Όλο και πιο τεχνολογικά εξελιγμένα «όπλα» εντάσσουν στη φαρέτρα τους οι συμμορίες για την κλοπή οχημάτων, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους ιδιοκτήτες, οι οποίοι ζουν με τον φόβο ότι δεν θα βρουν το αυτοκίνητό τους στη θέση που το είχαν σταθμεύσει.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ