Επένδυση μαμούθ από την Ευρώπη -Ποια βιομηχανία επιδοτείται με 1 δισ. δολάρια - iefimerida.gr

Επένδυση μαμούθ από την Ευρώπη -Ποια βιομηχανία επιδοτείται με 1 δισ. δολάρια

Γραμμή παραγωγής αυτοκινήτων
Γραμμή παραγωγής αυτοκινήτων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενισχύει με επιδοτήσεις άνω του 1 δισ. ευρώ την ευρωπαϊκή βιομηχανία μπαταριών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ώστε να ανταγωνιστεί την εφοδιαστική αλυσίδα της Κίνας που πρωτοστατεί στην «πράσινη» τεχνολογία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε επιχορηγήσεις ύψους άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων (945.000.000 ευρώ) για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας να ανταγωνιστεί την κυριαρχία της Κίνας στις «πράσινες» τεχνολογίες.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ