Έρχεται το πρώτο Skoda Superb RS στην ιστορία - iefimerida.gr

Έρχεται το πρώτο Skoda Superb RS στην ιστορία

Skoda Superb
Η νέα Skoda Superb θα αποκτήσει και σπορτίφ έκδοση RS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά στην ιστορία η μεγάλη μπερλίνα της Mlada Boleslav θα αποκτήσει την κορυφαία έκδοση επιδόσεων RS στη νέα της γενιά, με plug-in υβριδικό σύστημα τόσο στη sedan όσο και στη station wagon έκδοσή της.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει το περιοδικό Auto Express αναφέρουν πως η Skoda σκέφτεται να συμπλεύσει με τον γερμανικό ανταγωνισμό των μεγάλων οικογενειακών σπορ αυτοκινήτων. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτα, αλλά πιστεύω ότι η άποψή σας είναι βάσιμη” είπε στο περιοδικό ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Klaus Zellmer.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Skoda Skoda Superb αυτοκίνητο carandmotor.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ